PERSOONLIJKE BEGELEIDING

MY PERSONAL GYM, YOUR PERSONAL SPACE

Wens je samen met ons je doelen te bepalen? Of wens je liever een op maat gemaakt programma? Dan kan je terecht bij onze partner ‘My Personal Gym’.

Bij My Personal Gym kan je terecht voor persoonlijke begeleiding. Een personal coach stippelt voor jou een individueel trainingstraject uit en begeleidt jou gedurende een 1-op1-sessie naar je sportieve doelen. Dankzij deze vakkundige begeleiding bereik je op korte tijd optimale resultaten.

Interesse?

Neem dan telefonisch contact op met ons (u vindt onze contactgegevens onderaan deze webpagina). Reserveren via de website is niet mogelijk.

Opgelet!

My Personal Gym bevindt zich op een andere locatie dan ‘My Gymbox’. Je vindt de adres- en contactgegevens van My Personal Gym onderaan deze pagina.

TRAINER

Ouissem Zarti My Gymbox

Ouissem Zarti

Personal trainer en oprichter van My Personal Gym

Ouissem wordt in één adem genoemd met sport.

Met zijn jarenlange ervaring als personal coach heeft hij intussen meer dan 1.000 personen succesvol begeleid. Hij kent dus alle knepen van het vak en weet als geen ander hoe hij elke individu, van beginner tot professioneel, moet begeleiden naar sportieve resultaten.

Daarbij treedt hij niet alleen op als expert, maar is hij ook een uitstekende motivator en sportieve partner die jou met veel plezier op sleeptouw neemt.

Adres

My Personal Gym

Boslos 23

9700 Oudenaarde

}

Openingsuren

Op afspraak

E-mail

ouissemzarti@hotmail.com

Telefoon

0497 45 62 85