Over My Gymbox

MY GYMBOX, YOUR WORKOUT SPACE

My Gymbox is een gloednieuw sportcentrum in Oudenaarde dat u kennis laat maken met een gevarieerd pakket aan groepslessen. Je kan er genieten van de allernieuwste sporttoestellen onder begeleiding van zeer ervaren sportcoaches.

My Gymbox bouwt verder op My Personal Gym, waar we al meerdere jaren gepassioneerde sporters persoonlijk begeleiden naar sportieve resultaten. Steeds meer kregen we van onze klanten immers de vraag of er ook interactieve groepslessen waren. Het is dan ook vanuit deze toenemende interesse dat we My Gymbox hebben opgericht. De focus ligt er op groepsdynamiek, fun en interactiviteit. Op deze manier willen we iedereen in beweging brengen.

 

Interesse?
Neem dan een kijkje in ons lessenaanbod en schrijf je vandaag nog in.

TRAINER

Ouissem Zarti My Gymbox

Ouissem Zarti

Personal trainer, sportcoach en oprichter van My Gymbox

Ouissem wordt in één adem genoemd met sport.

Met zijn jarenlange ervaring als personal coach heeft hij intussen meer dan 1.000 personen succesvol begeleid. Hij kent dus alle knepen van het vak en weet als geen ander hoe hij elke sporter van beginner tot professioneel moet begeleiden naar sportieve resultaten.

Daarbij treedt hij niet alleen op als expert, maar is hij ook een uitstekende motivator en sportieve partner die jou met veel plezier op sleeptouw neemt tijdens zijn groepslessen.

EVERYDAY IS A GOOD GYM DAY

PARTNERS

og-polar-logo

peak-performance