SPORTACTIVITEITEN

ONTDEK ONZE SPORTACTIVITEITEN

Bij My Gymbox kan je terecht voor een resem aan sportactiviteiten. Zo organiseren we onder andere groepslessen voor personen die graag sport koppelen aan fun en contact. Ook bieden we ‘Small group trainingen’ aan voor kleine groepen van vrienden of bijvoorbeeld bedrijven. Verder kan je bij ons ook terecht voor persoonlijke begeleiding en je kan zelfs onze zaal huren voor je persoonlijke sportactiviteiten. Kortom: My Gymbox is er voor iedereen.

‘Pop-up’-lessen en zoveel meer
Daarnaast passen we ons groepslessenpakket het hele jaar door aan. Naargelang het seizoen zullen we jullie groepslessen en ‘pop-up’lessen aanbieden. Dit houdt onder meer in dat we tijdens de winter voorbereidende ‘ski-lessen’ zullen organiseren.

Vergeet dus zeker niet om regelmatig een kijkje te nemen op onze website, zodat je helemaal niets hoeft te missen of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze aanstormende sportactiviteiten.

Groepslessen

Ontdek ons gevarieerd aanbod aan groepslessen en bereik samen met andere gemotiveerde sporters je sportieve doelstellingen.

Small group training

Samen trainen met vrienden. Een gezonde teambuilding met het werk. Een sportieve activiteit met je vereniging. We werken het graag voor jou uit.

Persoonlijke begeleiding

Sport je liever individueel? Neem je graag een personal coach onder de arm? Dan stellen we graag samen met jou een persoonlijk programma op.

Zaal reserveren

My Gymbox beschikt over heel wat uitstekende sportfaciliteiten. Je kan onze zaal ook reserveren voor een van jouw sportactiviteiten.